Uncategorized

En høst med svensktoppar!

By 1. oktober 2024 No Comments

En ny sesong er i gang, og vi gleder oss til flere prosjekter dette halvåret. Høstens store konsertsatsing blir en gjentakelse av konseptet «Absolute Söta Bror!», men denne gangen i en større utgave!

Svensktoppar på Sarpsborg Scene

Årets store konsertsatsing denne høsten blir et konsertkonsept som vi i 2020 og 2021 hadde stor suksess med – nemlig «Absolute Söta Bror!». En hyllest til Sverige, popmaskineriet av en nabo, deres schlägere og musikalske høydepunkter gjennom flere tiår! Vi preker ABBA, Magnus Uggla, Gyllne Tider, Ted Gärdestad, Benny Andersson, Astrid Lindgrens verden, Lill-Babs, Carola, Herreys.. you name it! Tidligere har vi arrangert konserten på Greåker Musikkhus. I år satser vi større, både musikalsk og romslig, og tar med oss hele schlägerkonseptet til byens storstue – Sarpsborg scene! Der er det jo en del ekstra plasser i forhold til på vårt ærverdige Musikkhus, så vi håper selvfølgelig så mange som mulig vil ta turen. Dra med både familie, naboer, venner og fiender! Dette blir et arrangement som passer alle og enhver!

Lokale aktører på scena

Med oss på konserten har vi de lokale sangerstjernene Stian Joneid og Lotte Karlsen.

Stian Joneid er en erfaren musiker, sanger og låtskriver med en allsidig karriere. I Sarpsborg er han en tydelig frontfigur for den lokale underholdningsbransjen, men har også deltatt i Melodi Grand Prix, opptrådt som sanger i Bjelleklang, og vært med på ulike forestillinger og konserter opp gjennom mange år. Han er også en ekte sarpepatriot med hjerte for byen, og har skrevet flere patriotiske låter som støtte for idrettslag i byen.

Lotte Karslen har også markert seg som en sterk stemme i byens sangermiljø. Hun synger i gruppa SoulSound, og har i tillegg vært med i en rekke oppsetninger, slik som «Jul hos Joneid», Byfesten i Kulås med Atle Pettersen og Ingeborg Walther, «En kveld med Ted Gärdestad», og ulike julekonserter og andre eventer gjennom året.

Og ikke nok med det – vi har til og med fått inn dyktige korister i Tine Carita Glimsdal og Andrine Andersen fra Six Wings Gospel! I tillegg vil det bli bandbesetning sammen med korpset. Vi gleder oss uansett til massiv energi og full trøkk fra sangere, band og musikkorps!

Takk til våre sponsorer

Konserter gjør seg jo ofte ikke sjæl, så vi er alltid supertakknemlig for hjelp! På denne konserten har vi vært så heldige å fått litt drahjelp i våre flotte sponsorer: Sparebank1 Østfold Akershus, Smart Energi, Copyland Printing, Johansen Monumenthuggeri AS, Øivin Fjeld Gitarverksted, og Boss of Gloss Bilpleie AS. Tusen takk for deres støtte!

Ønsker din bedrift å være med og støtte konserten? Ta kontakt for en prat om ulike avtaler på mail saxogudim@gmail.com, eller andre steder hvor vi kan nås (Messenger, Instagram).

 

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.